10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

HS Skin Clinic

ACNEE-PEEL

Professionele peeling voor intensieve behandeling van acne-gevoelige en seborreïsche huid

Acne Peel System biedt een totaalaanpak voor de meerdere factoren die acne veroorzaakt en combineert een intensieve klinische behandeling voor professionals met medische thuisproducten voor een gegarandeerd en veilig resultaat tegen de verschillende vormen van acne.

Wat is acne?

Acne is een huidaandoeningen die het meeste voorkomt in vergelijking met andere huidaandoeningen. Het ontstaat vaak in de pubertijd, maar ook volwassenen kunnen last hebben van acne, of acneverschijnselen zoals acnelittekens of pigmentvlekken. Mensen die hier last van hebben, vinden dit vaak erg storend. Het kan ook het zelfvertrouwen enorm aantasten. HS Skin Skin Clinic biedt verschillende huidbehandelingen aan, die acne, acnelittekens en pigmentvlekken sterk kunnen verminderen of zelfs helemaal kunnen laten verdwijnen. Eén hiervan is onze mesoestetic acne peeling.

Wat houdt de mesoestetic acne peeling in?

Wij bieden u een pakket aan, speciaal  voor het behandelen van acne, de mesoestetic acne peeling. Dit pakket is een combinatie van een kuur van 5 behandelingen bij ons in de praktijk, aangevuld met verschillende producten om zelf thuis te gebruiken. Wij hebben dit behandelplan met de combinatie van producten voor thuis gebruik zo samengesteld, dat ze een optimaal resultaat geven in het behandelen van acne en acneverschijnselen.

Dieptereiniging voorafgaand aan de acnebehandeling

We beginnen standaard met een dieptereiniging van uw huid. Dieptereiniging wordt in enkele stappen uitgevoerd. Om te beginnen reinigt onze huidtherapeute uw huid grondig met een antibacterieel middel, dit kan een schuim of lotion zijn.  Hierna wordt de huid gepeeld met een speciaal product om de bovenste laag van de huid (epidermis) wat dunner te maken. Wanneer uw huid helemaal schoon is, verwijdert wij handmatig uw acne. Soms gebruiken we eerst een steriel naaldje om puistjes of gesloten comedonen aan te prikken, waarna we ze vervolgens met lichte druk kunnen verwijderen. Dit voorkomt onnodige beschadigingen van de huid.
Hoewel we de druk bij elke patiënt steeds opnieuw aanpassen, kunnen er na de dieptereiniging wat zichtbare behandelsporen overblijven zoals kleine wondjes, roodheid en/of kleine puntjes bloed. De behandeling kan ook wat gevoelig zijn.

Naast de dieptereiniging bevat het speciaal samengestelde pakket nog uit het volgende:

  • Mesopeel azelan: Dit is een speciaal gecombineerde chemische peeling die gemaakt is van 20% azelainezuur en 20% salicylzuur. Deze peeling heeft een reinigende, antibacteriële, ontstekingsremmende en keratolytische werking waardoor de verschillende oorzaken van acne effectief worden aangepakt.
     
  • Een post-peel kristal fiber masker: Dit speciale gezichtsmasker bestaat uit nanovezels en kalmeert de huid, verlaagt de temperatuur van het huidoppervlak, hydrateert de huid en herstelt deze na de chemische peeling .
     
  • Afsluitende verzorgingsproducten die speciaal zijn gemaakt om het resultaat van de behandeling nog meer te verbeteren, en de huid te beschermen.
  • Acne Peel 1 Behandeling € 95.00
  • Acne Peel Kuur van 3 € 285.00

Boek een afspraak bij HS Skin Clinic