10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

HS Skin Clinic

Hotstone massage

Een hotstone-massage is een massage met warme (zo’n 45°C) zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Hotstone is geschikt voor: •spierproblemen en -blokkades •reuma en artrose •stress •spanningen en vermoeidheid •slechte bloedsomloop •spijsverteringsproblemen •gewrichtsproblemen en nek-/rugpijn

 

HS Skin Clinic

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning en verwennerij . Jouw lichaam wordt zachtjes gemasseerd met natuurlijke oliën en je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. En dat voel je. Door de zachte wrijving met de olie wordt jouw huid aangenaam warm. De bloedcirculatie activeert en je spier- en weefselherstel verbetert.
Een cadeau voor je lichaam!

Boek een afspraak bij HS Skin Clinic

HS Skin Clinic

Body Scrub Behandeling

De body scrub is volledig pijnloos, en wordt met een scrubhandschoen uitgevoerd. De dode huidcellen worden verwijderd, de bloedsomloop gestimuleerd en alle onzuiverheden worden van het lichaam verwijderd.
Verwijderd dode huidcellen

Deze behandeling is veel effectiever en gaat veel dieper dan het lichaam enkel te wassen met zeep.

HS Skin Clinic

Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen zijn een ware traktatie. Niet alleen voor je huid, maar voor je hele lichaam. Elke pakking bevat actieve, werkzame ingrediënten die allemaal een specifiek effect hebben. De mineralen en vitaminen in de pakking dringen diep in het weefsel door. De stofwisseling wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de vochthuishouding in je lichaam wordt gereguleerd. Een lichaamspakking is een zeer effectieve behandeling die een onmiddellijk voelbaar resultaat geeft. Het effect is afhankelijk van de gekozen behandeling. Kies voor een lichaamspakking met een ontspannend, vitaliserend of herstellend effect. Elke lichaamspakking zorgt ervoor dat je huid na afloop zijdezacht aanvoelt.