10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Over ons

Het verhaal achter HS Skin Clinic

In 2017 richtte Hanane Smaili HS Skin Clinic op, een gespecialiseerd huidinstituut dat gevestigd is in het bruisende hart van Oostende. Met haar academische achtergrond en bijkomende professionele opleidingen, heeft Hanane zich ontwikkeld tot een erkende schoonheidsspecialiste en een bekende huidexpert.

Bij HS Skin Clinic kun je terecht voor diverse huidbehandelingen, zoals acne-behandelingen, pigmentstoornissen, anti-aging en huidverbetering. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek huidprobleem of je huid wilt verbeteren, wij bieden een uitgebreid scala aan op maat gemaakte diensten die aansluiten bij jouw behoeften. Onze website geeft een volledig overzicht van onze behandelingen.

Wij zijn bijzonder trots op onze expertise op het gebied van donkere huidtinten. Wij bieden speciale behandelingen voor pigmentvlekken aan, die perfect aansluiten bij de behoeften van deze specifieke doelgroep.

Bij HS Skin Clinic werken wij uitsluitend met producten van topkwaliteit die zijn samengesteld uit actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam en voor het milieu. Wij geloven in een gezonde huid en daarom maken wij gebruik van veilige en effectief presterende dermatologische peeling behandelingen. Door middel van continue bijscholing, cursussen en trainingen, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij de kwaliteit van onze klanten waarborgen.

Onze behandelingen zijn gericht op het bereiken van een gezonde, glowy huid die jouw zelfvertrouwen versterkt en zorgt voor een zelfzekere uitstraling. Wij begeleiden jou graag naar dit resultaat. Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar om een persoonlijk behandelplan samen te stellen dat aansluit bij jouw behoeften.

Het succes van HS Skin Clinic is zo groot dat ons oorspronkelijke pand te klein werd en we zijn verhuisd naar een gloednieuwe, grotere locatie in de Alfons Pieterslaan. Wij verwelkomen jou graag op onze nieuwe locatie in het hart van Oostende en kijken ernaar uit om jouw huidwensen te vervullen.

Volg ons op Social media en blijf de hoogte van de nieuwste promo’s.