10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

HS Skin Clinic

PIGMENTBEHANDELING COSMELAN

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes (1-6) van de huid. Dankzij de revolutionaire producten van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. De Cosmelan behandeling heeft effect op het MSH – hormoon die verantwoordelijk is voor de productie van melanine. Het werkt remmend als een medicijn.

Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt hierdoor opnieuw een zachte en heldere huid.

Indicatie

  • Zwangerschapsmasker
  • Buitensporige pigmentatie
  • Zonebeschadiging
  • Huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong
  • Ouderdomsvlekken

Eigenschappen Cosmelan

Cosmelan verzacht en verwijdert pigmentatie en melasma van melanische oorsprong en zorgt voor een homogene en heldere huidskleur. Doel van de Cosmelan behandeling is de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt. De behandeling wordt eenmalig uitgevoerd en u zult gegarandeerd resultaat zien. Het is van belang om de huid goed te beschermen met een minimaal SPF 30 geheel jaar door om nieuwe pigmentvorming te voorkomen.

Behandeling met Cosmelan pack

De behandeling bestaat uit drie professionele behandelingen in de praktijk. Daarna zal een groot en belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2 crème, antistress mask, Hydra Vital factor K creme en SPF 50. Om een optimale resultaat te bereiken wordt er een pakket samengesteld. Het is een medische behandeling en vraagt daarom om de juiste aanpak.

 
 

Boek een afspraak bij HS Skin Clinic