10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

HS Skin Clinic

Voor en na zwangerschap

De komst van een kind wordt vaak gezien als een moment van intens geluk in het leven van een vrouw. Maar naast de vreugde van het moeder worden, heeft een zwangerschap en bevalling gevolgen op het lichaam die niet lichtvaardig mogen worden genomen.

ONZE OPLOSSING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Om zware benen en waterretentie, veroorzaakt door de druk van de baarmoeder op de omliggende bloedvaten, te behandelen, blijkt de endermologie® medical-behandeling een doeltreffende oplossing zonder geneesmiddelen omdat ze 100 % natuurlijk is. De behandeling staat bekend om haar drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, waarbij bijna een liter water* wordt gemobiliseerd voor onmiddellijk welzijn.

 

ONZE OPLOSSING NA DE ZWANGERSCHAP

Voor het silhouet:

endermologie® médical helpt om uw silhouet van voor de zwangerschap terug te krijgen. De verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop maken het mogelijk om gelokaliseerde vetten (+ 70 %)*, zelfs de vetten die het meest resistent zijn tegen fysieke inspanning en diëten, af te voeren. Naast de afslankende werking strijkt de endermotherapie®-behandeling cellulitis glad, zelfs op de zones met fibrose en verstevigt het huidverslapping, die te wijten is aan de groei van het kind, door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren. Een complete behandeling om het silhouet opnieuw vorm te geven !

Om voordeel te halen uit de behandeling wacht u twee stabiele cycli nadat uw menstruatie is teruggekeerd.

Bij het litteken van een keizersnede:

Na een keizersnede is het belangrijk om de weefsels te mobiliseren om het natuurlijke littekenproces te begeleiden en eventuele verklevingen met veelvuldige gevolgen te voorkomen: lokale pijn, pijn aan het bekken en de lendenwervel, problemen met de urinewegen…. De sessies endermotherapie® zorgen voor een vroegtijdige en pijnloze interventie om verklevingen los te maken, de circulatie te stimuleren en de kwaliteit van de huid te verbeteren.

 

Boek een afspraak bij HS Skin Clinic