10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

HS Skin Clinic

LPG esthetische behandelingen

Wat is endermologie?
Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd. De structuur van het bindweefsel en de doorbloeding verbeterd. De massage stimuleert de afvoer van het lymfevocht en afvalstoffen. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij de huid en het bindweefsel gezonder en sterker wordt.

Tijdens de behandeling wordt een ‘bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd.

Intakegesprek
Voordat er een endermologie behandeling kan plaatsvinden, is het van groot belang dat u voor een intakegesprek langskomt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met HS Skin CLINIC specialiste Tevens onderzoeken wij of de endermologie behandeling met het LPG-apparaat voor u geschikt is. Wij nemen het hele behandeltraject stap voor stap met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Zichtbare resultaten vanaf de 3de sessie
HS Skin Clinic ontvangt u in een aangename ruimte en behandelt na analyse uw cellulitisproblemen, de stevigheid van uw huid of helpt u gewoon uw stress kwijt te raken. LPG endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren

Tijdens de behandeling
Direct na de laserbehandeling kunnen tijdelijke huidreacties optreden zoals:

  • Roodheid, dit verdwijnt na dag;
  • Blauwe plekjes, dit verdwijnt binnen zeven dagen.

Boek een afspraak bij HS Skin Clinic